Криптовалутите са в етап на развитие, където големи частни инвеститори, фондове и банки започват да признават преимуществата им и да търсят начин да инвестират. За да улесним това, ние предлагаме обмен на големи суми, от 10 000 лв до няколко хиляди биткойна, на цена максимално близка до борсовата.

Извършваме покупки и продажби както на Bitcoin, така и на Bitcoin Cash, Ethereum, DASH, Zcash, Litecoin и други от най-ликвидните криптовалути.

Това може да се случи бързо и удобно от България, вместо да се превеждат пари в чужбина. Ние ще ви помогнем да избегнете проблеми като приплъзване на борсовата цена, заради голяма поръчка и ниска ликвидност (slippage), бавна регистрация по борсите, блокиране на парите поради съмнения, породени от големия размер и др.

В нормален ден пазарна поръчка в bitstamp.net за покупка на 100 биткойна качва цената с около 1%. Одобрение на нова регистрация може да отнеме до 2-3 седмици в натоварени периоди, а новопостъпили средства в големи размери често биват блокирани до доказване на произхода им. Това могат да бъдат големи пречки за един голям инвеститор, особено при огромната волатилност на криптовалутите.

Нашата услуга е опростена и с максимално добра цена, която се определя от сумата за обмен и дневната волатилност на пазара.

* Работим спрямо всички изисквания за идентификация на ЗМИП. Към този момент не можем да обслужваме офшорни дружества.

Свържете се с нас на:

email: inf[email protected]lockchain.bg

phone: +359 893 777 310